qdela

Alla inlägg under mars 2010

Av Cicci Andersson - 14 mars 2010 08:17

Ett gäng grabbar spenderade helgen med att planera inför nästa gemensamma golf resa.

2 dagar före kompisarna skulle resa så säger Daniels fru ifrån och talar om att han inte får följa med.

Daniels vänner blir ganska irriterade, men vad kan de göra.

2 dagar senare så anländer kompisarna till golfbanan och ser att Danne redan checkat in, varit på driving rangen och höll nu på att träna puttning

Vad i helvete säger kompisarna, hur länge har du varit här och hur gjorde du för att övertala din fru att du skulle få åka.

Jag har varit här sedan igår! Jag satt i min fåtölj framför Tv:n då min fru smög upp bakom mig och höll sina händer för mina ögon och sa gissa vem?

Jag tog bort hennes händer och såg att hon hade köpt ett nytt genomskinligt nattlinne.

Hon tog min hand och drog med mig till sovrummet. I sovrummet hade hon tänt minst 2 dussin ljus och spritt ut rosor över hela sovrummet. På sängen hade hon lagt ett rep och ett par handbojor!

Hon beordrade mig att sätta på henne handbojorna och binda fast henne i sängen, sedan sa hon
” Gör vad du vill ” ………..

Av Cicci Andersson - 14 mars 2010 08:03

 

Va tråkigt det e när man märker att läsare minskar    ... ja alla har ju sin dag i bloggljuset. ha ha ... Blev lite fundersam när jag vakna.... hade ett medelande på min tele om sommartid. Va det dax o ställa om kl i natt??? Ha ha.. ja jag vet inte ... jag hänger inte med alls.  Känner mig enna som på bilden! Japp ..denna morgon börja fint, ut med gizmo o sen på med dammsugaren. Inte ens tagit mig min mugg morgon kaffe o cigg.

Av Cicci Andersson - 13 mars 2010 21:45

Funderar på livet, va man gjort genom åren... de år man minns. Funderar över va det e man vill med livet i dagsläget. Funderar på att hoppa på en utbildning för jobb som kontaktperson... det skulle passa mig att bli det till en missbrukare , de behöver jag ingen utbildning för att bli . Har ju egen erfarenhet men detta e då för brottsoffer.(har man ju med varit som de kallar det) Ja man får väll se vad som händer om de blir av eller inte.En ska höra åt mig vart denna utbildning e o lite om det innan. Vill ju jobba med människor o med det (ja iallafall liknande) man själv har levt. Tycker det e lättare o förstå om man varit där själv, inte bara läsa sig till det som så många gör! Funderar på vilken bil man ska köpa nu med... ny bil ska det bli men svårt o bestämma sig . kombi ska det bli men ja... vilket pris e vi villiga o ge o vilket märke. Funderar över flytt , e det någon bra ide o sattsa på lägenheten vi gjort innan ? 2 gånger har denna bekant till oss stressat på att vi ska ringa om den för att hon måste ha någon som tar över så hon slipper uppsägningstiden. 2 gånger har vi ringt o (tro det eller ej) 2 gånger har hon sen ångrat sig o vill inte flytta. Snacka om jobbigt i längden!!!! Funderar på en till hund (en grandis) , vill ha en men frågan e... Ska man eller inte?? Funderar ... E jag med barn eller inte o går det o rädda det i såfall, har ju p-stav inne. Det sägs att barnet blir skadat om man inte har plockat ut den. jag vet inte men tror det! E jag med barn.. vill jag då ha ett till just nu? Lillan e ju bara ett!

Mycke har jag o fundera över!

 

Av Cicci Andersson - 13 mars 2010 14:53

  

Jag har turen o känna mig grvid igen... ha ha ..Idag fick jag chocken... jag läcker ha ha ha ja från övre delar nu menar jag! Syster sitt still för om jag e gravid de vet jag inte riktigt än!!!!

Jag e nervös som helvete...

Av Cicci Andersson - 12 mars 2010 22:50


Nu blir det myskväll med min älskling! bubbelbad o vin o lite myspys  

Älskar min gubbe.. 

Av Cicci Andersson - 12 mars 2010 16:25

Jag måste bara skratta .... ja vad ska man annars göra åt de som hänt?! min bror e en jävla tele marodör!!! Detta e ju som ett skämt hela alltet. Han har ringt för nästan 10 papp på 3 veckor. Inte nog med det så gjorde han så de stängde av ännu en tele pga att abonemanget står på en o samme. ha ha ha snälla klubben kanske.  Snälla som vi e så lånade vi ut ett abonemang så länge! (ja till den som fick sitt avstängt alltså, inte till marodören)

Lite kul va det.....

Av Cicci Andersson - 11 mars 2010 20:35

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Av Cicci Andersson - 11 mars 2010 20:18

 

Här sitter vi med kaffegäst o fika... Ja visst e det roligt när folk kommer över en sväng o tjatar lite skit men detta besöket sitter värkligen o  pratar skit vid bordet från den andra änden.   . Trevligt värre.... inte! Detta e den stinkande sanningen .Att vissa kan med, att man inte skäms.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

glitter

FRÅGA PÅ, FRÅGA MIG

Omröstning

va e det viktigaste för dig?
 familjen
 vänner
 du själv
 Killen
 Tjejen
 fånga dagen

Senaste inläggen

lämna gärna ett avtryck här

Marknadsför din blogg

Länkar

clock

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
Mars 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

bloggvärde

..


Ovido - Quiz & Flashcards