qdela

Senaste inläggen

Av Cicci Andersson - 10 juni 2010 12:21

Förhållandet rullar fram...

nu utnyttjar vi ta mig fan minsta lilla chans att va varann nära!

Allt det svarta börjar försvinna... kanske har vi räddat vårat igen.. Hoppas!!

Idag är det soligt o varmt o jag passar på att springa runt i klänning för lite färg. Lilla ninni har vi haft ute i gräset idag med... tar det sakta !!! Hon måste vänja sig säger de som har kaninvana.

Gubben ska försöka laga våran Opel som jag gick loss på när jag hade fått solsting.. slet kablar i fram o krossade ena rutan. Sjukt att man kan få sånna flippar av solen. Känner än att när jag är ute i solen att det börjar dunka i skallen o törstig som fan direkt. Får nog ta det lilla lugna med solen ett tag till... inte vara i den för mycket än. Städingen har visst runnit ut i sanden för stunden men måste ta o fixa det med under dagen.   Ta akvariet kan va en bra ide för det börjar väll snart gro igen om vi inte gör det hahaha... Idag är jag på riktigt tok humör men vet bara inte vart jag ska göra mig av med det. Brottas med gubben.. hmm... det blir för varmt. Jag förlorar bara ändå så.. ingen ide att ens försöka!

Idag har jag gått med i nått som har sitt huvudkontor i Tyskland... nån vin klubb med viner som INTE finns i sverige. Det kan bli intressant. De levererar direkt till dörren en låda med 12 flaskor i o recept på massa god mat mm. Vi dricker bara vitt här så vi valde de paketen men man kan byta ut några mot rött om man vill det. Kan va gott till grillningen eller om man får för sig o ha en liten myskväll  Får väll se vad det kan va för nått... Vi får hem det första i början på nästa mån o jag har fått en egen liten vincoach jag kan vända mig till när det gäller ja vad som hellst gällande viner, fråger ja allt! Lite lyx så här i sommaren!En egen liten vingård som gör mina viner! Kan det bli bättre???
ANNONS
Av Cicci Andersson - 10 juni 2010 10:43

God morgon... ja den är rätt god!!  

Kvällen blev sen rätt lyckad..... jag fick lite närhet hahaha... ja nu är jag överärlig igen!! Morgonrn började rätt hektiskt ... upp ur sängen kl 09.10 möte kl 10. Fixa dagis papper o adress ändring mm men än har vi inte sett till vårat hyres kontrakt.   Han säger hela tiden att han ska skicka det men men... Blir snart hårt mot hårt o han får inte sin hyra om vi inte får det! Nu kom det besök till brollan o jag har inte hunnit städa än... PINSAMT! Hatar när folk kommer o det ser ut som det gör här... ja lite pidantisk är man.

Ne nu blir det städa!!!!!!!

ANNONS
Av Cicci Andersson - 9 juni 2010 23:27

Japp jag tog chansen när han lagt sig på soffan att bara lägga mig i hans armar. Möttes av ett par ledsna ögon som tittade rakt in i mina! Vi sa inget... inte ett ljud, vi bara låg där o tittade på varann. Sen efter en stund mötte hans läppar SNABBT mina.... inte ett ljud!! Jag hade bara inget o säga o ville inte nått reskera genom att säga nått heller! Sen vaknade lillan o kom ut till oss... där låg vi 3 stycken som i en liten hög ihopkrypna!!!  Tänk va lite närhet kan göra!! Stämmningen lättade men än är vi inte på det torra. Jag vågar inte riktigt hoppas att det inte dyker upp nått snart igen. Jag ... nja han med då tror att mycke beror på att vi aldrig är nått ensamma längre. Vi har inte en chans att klämma in OSS bland allt annat. Finns ingen tid för att bara va han o jag . Som jag tidigare skrivit så bor ju min bror här o han e uppe nästan dygnet runt. Ens privatliv har hamnat åt sidan. Finns inte en chans för närhet i detta hus! När lillan sover middag är han här... när vi lägger oss så intar han soffan med min data o framför tv.n Vem har lust att va intima med en bror i rummet breve? Ja alla förhållande behöver närhet !! Vill inte säga nått till brollan heller , vill inte att han ska ta det fel.  Vi vill gärna ha honom här, det är inte det. Vi behöver bara IALLAFALL få ha natten för närhet! Vet inte men ni undrar nog varför jag skriver om det här.... ja jag är den som kan tala öppet om det mästa va det än gäller. Tror nog det är många där ute som vet hur det är. Jag kämpar än o tänker mig riktigt noga för innan jag talar med gubben... vill bara få allt att funka igen!!

Det kan inte bara va så att vi fått det efterlängtade huset så rasar allt vi hade istället!!!!!

Av Cicci Andersson - 9 juni 2010 13:36

Så trött... psykiskt!!

Jag trodde han skulle lägga ner men jag hade fel.

Kan inte ens tilltala honom för att prata om saker för allt jag säger ger honom en anledning att dra upp alla mina brister o alla miljoner fel.

Kan inte försvara mig längre, orkar inte... jag bara tar det o känner hur mitt egna jag bara blir mindre o mindre. Han kör över mig som inget o inget verkar han se att han gör fel.

Jag trodde på den lyckliga familjen men här sitter man nu som många andra... I stort hus o Allt ser bra utåt men tänk om de visste. Jag orkar inte längre förneka hur illa det nu är! Jag kan inte nå honom längre hur mycke jag än försöker. Jag försöker prata med honom , det funkar INTE .Jag skriver till honom men det blir inte som jag tänkt mig. Jag har skrivit hur jag mår o hur det känns att känna att man behöver tassa på tå för att slippa tjaffs men han vill inte ta det för då skriver jag bara hur DÅRLIG han e. Jag har skrivit om min kärlek men ändå älskar jag honom inte utan att jag vill att allt ska vara över istället. Han gör mig lycklig när han e den han normala fall är men just nu undrar jag vart han tagit vägen. Den mannen jag älskade mer än mitt eget liv. Jag ser honom men han är inte sig själv längre. Han har fastnat i den onda cirkeln själv denna gången! Jag har sagt att vi skiter i allt skit som varit o han säger att han vill det men ändå drar han upp något hela tiden. Vet inte längre hur jag ska vara, sitta ., stå, känna... vågar jag gråta eller vågar jag le??? Jag vill inte att det gamla ska äta upp oss men de är det de gör nu. Han vet att jag har mina problem med ångest o att jag mår skit psykiskt av sånt här men ändå är inget fel. Han frågar bara om allt ska gå efter mig hela tiden. Jag har aldrig krävt det men man brukar va rädd om den man säger sig älska o inte riskera att människan som redan mår skit ska gå ner sig ännu mer! Eller har jag fel??? Är kanske sant det han säger ... det är hos mig alla fel ligger? Jag vet fan inte längre.. jag har försökt rädda allt i flera dagar nu men ändå (enligt honom) så skiter jag i allt hela tiden. Jag har sagt att jag älskar honom ... han säger inget mer än jajaja o går sin väg. Vill inte ha det så här för lillan ska inte behöva känna av det o just nu gör hon det. Jag vet hur bra vi kan ha det o man bara skiter i vem som gör si eller så, vem som gör fel, säger det o det. Varför vill han inte bara släppa all skit utan bara  dra upp mer o få det o bli mer .... jag tycker att det räcker som det är!

Av Cicci Andersson - 9 juni 2010 11:23

Jag har kommit på att den kanin vi köpt inte e dvärgvädur utan en lejonhuvad.. satt o grunna över hennes öron o tyckt att inget stämmer.

  Hon e långhårig ! haha... ja där ser man hur lätt man är o lura.

Skit samma... Men då undrar jag bara om någon där ute kan säga mig om de blir stora?? Vill ju ha en som ite blir allt för stor!

Annars så rullar allt på här... verkar som gubben e på rätt spår nu iallafall o börjar tröttna på att va sur o tvär. Natten blev ännu en natt som krävde sömn tablett ...å vad jag hatar det. Är helt mosig fan på alla sätt .

Nej nu ska jag greja lite o tvätta

Av Cicci Andersson - 8 juni 2010 23:45

hej hopp!!

Nu har vi den lilla Ninni hemma   haha.. så otroligt söt! Lillans reaktion blev nått helt än vad jag hade förväntat mig. Hon blev så glad så hon tjöt hela vägen hem. Hon ville så gärna hålla o titta.. naaaw... mammas tjej   När vi väl va hemma så gjorde hon klart för mig att lilla ninni e henes.. jag fick inte ens röra buren o tog vi ut henne så gav hon order om att vi skulle sätta in henne i buren igen. hahaha... jag har en bestämd dotter redan vid ett års ålder. Då vill jag inte ens tänka på hur hon e när hon e 15  ... med andra ord... med kaninen gick det bra o hundarna o katterna har med hälsat. Selma tyckte att det va riktigt intressant litet liv. Inga onda miner från nån här!!

Härligt..

Här sitter jag nu med tv på men bilden består av en ruta  som säger SIGNALPROBLEM att vi ska kolla våran antenn... jävla boxer till o bråka. Jag som ville slappa lite framför dumburken. Jaja.. det e bara o ta det som det är. Ska snart in o blaska av mig o lägga mig  tror jag det blir sen. Är mosig än i skallen av tabletten jag tog i natt o trött som hel.... ! Trött efter allt tjaffs som varit idag med, än så har inte gubbens åsne humör lagt sig.  Får väll se när han kommer på sig själv med det han gör. Trodde syrran skulle komma idag efter o ha varit på bröllop i stockholm i helgen men så blev det inte. Hon bara sviker mig! Jävla mus e va hon e.. haha... nej nu så blir det andra saker än o sitta här o skriva blogg hela natten.

 

Glömde ju säga att bild på kaninen kommer i morgon när min föbannade tele vill ansluta. tjing!

Av Cicci Andersson - 8 juni 2010 14:54

 

Allt är bara så förbannat jobbigt!

Av Cicci Andersson - 8 juni 2010 13:14

Japp så är min dag idag!!!

Allt är bara så rörigt o jag känner mig som någon som blivit överkörd av en lastbil eller nått. Tog sömntablett i natt för att kunna somna vid 3- tiden. Önskade just då att de va snabbverkende men men. Vaknade upp med en sån trötthet så hälften vore nog. Känns som att jag inte sovit ett skit o inte nog med det så e gubben på nått klagar humör   Inget man säger e bra o inget man gör! Gubben har mens eller nått haha..

Börjar fan undra... en riktigt liten åsna!

Idag ska vi hämta lilla kaninen som nu har fått ett namn -Ninni blev det efter o ha dragit in flera om hjälp med ett bra namn.   Ja men alla djur måste ju ha ett namn tycker jag.. även våran spindel har ett. haha...

Idag har gubben dammsugit vardagsrummet... wow... kan nog bero på att jag hade en strid med honom igår att diska är inte att städa utan det gör man med dammsugare o mopp. Något som han aldrig brukar göra men enligt honom så städar han haha  .. ne nu ska jag inte va elak!!

Va ska man hitta på idag då? Någon som har någon bra ide? Längtar till kl 6 ... vill se lillans min! Idag har hon tittat på bilden med kaninerna igen. Hon vill ha hellst nu på en gång för hon ska h oss till bilen så fort hon tittat på bilden. Hon är föööööööör go när hon har den sidan!

Ne nu ska jag ta o leka lite ute med lillan så tiden springer fram

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

glitter

FRÅGA PÅ, FRÅGA MIG

Omröstning

va e det viktigaste för dig?
 familjen
 vänner
 du själv
 Killen
 Tjejen
 fånga dagen

Senaste inläggen

lämna gärna ett avtryck här

Marknadsför din blogg

Länkar

clock

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ qdela med Blogkeen
Följ qdela med Bloglovin'

bloggvärde

..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se