qdela

Senaste inläggen

Av Cicci Andersson - 19 juni 2010 21:15

Japp nu ska alla äldre män ta åt sig!! Idag skriver jag om eran erfarenhet o säkerhet.. hur bra ni är! Självklart är detta grundat på egna erfarenheter o kärleken jag lever med.


Vill man ha ett BRA sexliv ... ja då ska man hitta någon som är lite äldre.Redan tidigt i dibuten lärde jag mig skillnaden på en bra älskare o inte.  Redan när jag va yngre än 20 drogs jag till de runt 30 . De har erfarenhet... vet att sex är för bådas njutning , inte på nått sätt egoistiska o bara tänker på att ha det bra själva utan tjejen ska ha det med. (nja det finns ju garanterat undantag med) men de lämnar vi utanför. Yngre killar har någon vriden syn på det hela... Det ska gå i porrens banor... det är ju inte riktigt så njutning kommer (mycket stämmer inte alls med värkligheten). Där kom jag in på nått gällande oss tjejer. Många tror att killar vill höra höga stön o måste hela tiden tänka på hur man ser ut- LÄGG NER DET!! Hur mycke hinner ni med att slappna av? Tänk på er själva lite med! Kan bli jobbigt med överdriven njutning med för självklart vill killen ha det äkta. Eller kan ni med o säga... Älskling tyvärr jag fejkade? Ni jobbar inte i porr branchen!! Tyvärr är det ju inte riktigt så det ska gå till eller va heller!! Så över till skillnaden på bra sex o inte-En mogen man gör det bättre.... han är mån om hur tjejen har det, va man gillar o godtar ett nej till saker utan sura miner. De vet att alla inte kanske gillar vissa saker. De har erfarenhet o de känner av den riktiga njutningen.. går inte fejka där!! De vet hur de ska behandla sin kvinna. Tyvärr så gör inte de yngre det... anser jag.... De är riktigt egoistiska o tar va de vill ha o tjejen känner sig tvingad att köra porr stilen... att se så kåt o porrig ut som går.. Annars kanske man får ett dårligt rykte om hur kass man är i sängen. De vill gärna ha saker på sitt sätt o yngre tjejer går med på det för att vara till lags. Kanske både till det bra o dårliga. Man lär sig!! En äldre man får en att känna sig säker... han tar med dig på den resa han själv vill ha utav det. Han gör saker med känsla o ömhet, det man inte gillar det gör han inte! Ärlighet är nr ett där... det du gillar det gör han med nöje.


ANNONS
Av Cicci Andersson - 18 juni 2010 20:21

Det fick vara nog ..... jag orkade inte mer, orkade inte ta det... Jag gjorde slut o gav OSS en enda chans till. Klämde i mig 2 starköl (jag som inte dricker det längre) o sen sa jag va jag tyckte o tänkte. Han fick bara va så god o lyssna mitt i natten kl 3... inte avbryta, inget säga! Det va fan min tur att säga den bistra sanningen. Fick nog o jag ställde mina krav... ta det eller inte för jag tvekar inte längre för att packa mina o lillans saker o lämna dig här!!!! Det gjorde nog verkan.. han behandlar mig bättre o jag känner mig inte längre deppad över hans sätt att försöka trapa över mig med hur fel jag o bara jag gör. Det låter inte så längre. Nu är jag älskling o värd att få kramar när jag minst anar det! En förändring... han insåg väll hur nära han va att mista oss på fläcken?! Jag älskar den mannen... jag vill känna mig älskad jag med. Jag vet att han gör det men att visa det har inte varit så viktigt den senaste tiden. Jag sa rakt ut att vi är inte VI för att mäta o tävla om våra brister o fel.. vi är inte vi för att se vem som kan trycka ner vem längst! När jag sa det så lyssnade han på mig o sen ... han höll med. Vi skaffade inte oss huset vi drömt om för att allt mellan oss sen skulle gå åt helvete... o tro inte på fan.. han höll med om det med. Tror han tänkte en del efter jag hade sagt hur jag kände för han låg en bra stund o såg riktigt ledsen ut o bara titta upp i taket. På våra ringar lät jag gravera : i detta tecken ska vi segra o jag sa att jag börjar tvivla på det. Starkt med... men det gör jag inte längre! Han har visat nu att han vill få det att funka... vi ska segra om så fan skulle behöva ta mig på vägen o jag lovar att han har varit nära ett par gånger. haha... Jag känner mig äntligen starkare o jag älskar o se hans leende mot mig igen (har saknat det)

Det är lätt o trycka bort sin närmsta när man inte ser va det är man e på väg.

Det är lätt o göra misstag!!!

Han är förlåten o jag med.

ANNONS
Av Cicci Andersson - 16 juni 2010 23:44

TOM....det är hur jag känner mig!!! Vilsen , borta från mig själv... hittar inte tillbax igen. Ensam.... ingen varken ser eller hör mig.... jag är i min bubbla... hur mycket jag än försöker få kontakt, lyckas inte!Skriker ingen hör. Livsgnistan... håller på att slockna, jag känner inte av värmen från den längre. Alla färger har försvunnit.... allt är svart omkring mig. En stor sorg över den tappade kärleken, finner jag tråden till den igen? Vill jag o orkar jag ta mig vidare!? Denna jävla känslan haft den förr o känner igen den... hatar den... vill bara få ett slut på helvetet men men... jag kan ej!!!! Kan inte sova längre... det jagar mig... kan inte skratta på dagarna, finner ingen anledning till det även om jag vill det.
Mina känslor har sagt stopp den känsliga biten, har gått in i väggen!

Livet... det jävla livet.. jag suckar över det... vad fan vill det mig?

Av Cicci Andersson - 13 juni 2010 19:18

2 Dagars himmelrike!! Nu e det som bortblåst!! Vi har varit för oss själva o bara pysslat om varann men nu är husfriden över. Idag kom Danne hem o med sig hade han Kristoffer. Nu är det till o tänka sig för igen.    Känt mig så fri ett par dagar, kunnat sringa upp i trosor, inte tänka på att någon kan komma när man har lite mysigt med gubben. Kunna va o bete sig hur man vill o känner för! Ja det e klart det e kul att de kommer men känns som vi hade behövt lite mer tid att bara vara vi , familj .... Äh... det löser sig !!

Ute regnar det som helvete.... roligt värre. Det är då man ska krypa ihop i soffan under ett täcke framför tv.n o bara mysa. Det är bara det att jag e så trött på boxern vi har, minsta lilla så får den ingen kontakt o alla bra kanaler e borta. Ska byta mot nått annat !!!

Just nu ligger gubben o sover middag med lillan o här sitter jag själv  . Kan inte komma på nått o göra mer än sitta vid datan o bara skriva vad som än kommer, typ. Just nu längtar jag tills vinet kommer, skulle va gott med ett glas vin nu till kvällen. I morgon funderar jag på att köpa en flaska black tower. Får se hur det blir med det! Kan ju tappa suget innan dess!

Neeeeeeeeeeeeej fy fan nu skrattar jag så jag dör.. Va blir det för mat kom upp här o fan per e klädd o sminkad som kärring!!! Fan vad jag diggar den snubben... han e ju bara för grym den.

Kolla in den puddingen

  Röda naglar , fixat hår,kjol, blus , upstoppad bh o smink   sicken sexbomb hahaha.

Nej jag måste bara se vidare, skriver sen....

Diggar morberg


Av Cicci Andersson - 11 juni 2010 16:17

Jag förlorar nog slaget om att behålla lyckan o kärleken!!

Jag har tröttnat nu... kan inte säga annat än sanningen. En fråga om en film o hela helvetet braka upp igen.   Orkar inte höra det... orkar inte stå ut mycke längre! Alla överdrivna saker om fan allt o inget!

Trött på förhållande som inte funkar ett skit längre!

Av Cicci Andersson - 11 juni 2010 00:40

haha... tänkte man va smart o synas lite extra   ja då börjar man det med en felstavning självklart.. krymt när det ska stå grymt!!! Så jävla typiskt mig!! Jag i ett nötskal .. Skriver jag inte med dialekt ja då fan stavar jag fel istället  . Döööhhh... kanske borde kolla lite bättre hur jag skriver! haha...

Ja ja... nu sitter man här själv, gubben har lagt sig! Allt börjar sega sig igen... konstig stämmning nu mellan oss direkt. Ja jag fattar då inget men det kanske inte är meningen heller. Sitter o tröst äter mina NYTTIGA godisar.. ja jag lovar dom e det!! Nja med ostringar till.. det ena slår ut det andra så nu kan jag inte påstå att jag e så värst nyttig heller!!! Typiskt.... förbannat ärligt här!  

hmm.. funderar på om man ska ta en tablett o lägga sig med kanske men kan inte slita mig från alla intressanta bloggar. Skulle kunna sitta o läsa hela natten. Skulle vilja kommentera de alla men det går bara inte för vad ska man skriva??

Från det ena till det andra... Våran övervåning e förpestad ... va fan det nu är men det stinker dött djur när man kommer upp för trappen... inte i nått av rummen... Stanken e just vid trappen!  Gubben har märkt att vi har ett fågelbo under taket någonstans just där,in under ... men kan det va ifrån det som det luktar in?? Han satt o röka utanför som han hörde massa fågelskrik o rätt som det va så kom det en fågel som flög in i springan under taket. Extra inneboende!!  Nått måste vi iallafall göra för stanken ska bort... kan ju fan inte ens gå upp där innan jag nästan spyr . Ja så illa är det!

Måste bara fråga en sak!! Hur många är det av er som brukar köpa kycklingfile?? Är ni säkra att det är det?? Va till min morfar idag o han prata om att han hört (på om det va tv eller radio det vet jag inte men) att det är bevisat att en del inte alls är kyckling utan MARSVIN..   Morfar hade tappat matlusten totalt när han hörde det o han tänker inte köpa hem det mer. JAG SOM ÄLSKAR (KYCKLINGFILE). Ska jag ens våga äta det mer?

 

Jag brukar inte va fjollig när det gäller mat o va det är (har ju ätit skallerorm o haj mm) men Marsvin... nej tack!!!

E liiiiiiiite väl känsligt just vid det!!

Srämmer jag er? Ja vem blir inte orolig över det... Jag tänker inte köpa hem någon så kallad kycklinfile mer. Förbannat att morfar sa det!

Så vad ska man skriva om nu då??? nej det får nog va bra så här... ska nog läsalite bloggar istället!

 

God natt alla där ute!!!

Av Cicci Andersson - 11 juni 2010 00:22

Av Eva Underbara Liv-Underliv &Liv Under.. - Torsdag 10 juni 11:55

    


VAD har hänt med de svenska männen?


En stor del av den manliga befolkningen

måste ha sunkat till sig rejält.

Visst har jag lagt märke till det förr om åren oxå.

Men det känns som att det blir fler och fler

som inte bryr sig ett skvatt i hur de ser ut

när de är ute bland andra människor på offentliga platser.


Bar överkropp, stora håriga ölkaggar,

långa/skitiga tånaglar, fötter, händer,

stor äcklig snus som hänger över tänderna,

stinkande armhålor, halva håriga stjärtskåran tittar fram..

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHH!!!  


Sen går dessa sunkiga karlar och inte tittar,

men glor/stirrar på oss kvinnor

som att de vore världens attraktivaste män!

SNUSKPELLAR!


Jag var på Ica Maxi i Birsta i går och skulle handla mat..

Men blir lite förvånad över det manliga släktet i bland...

När jag går där vid bröd disken,

så känner jag mig iakttagen..

Hmmm, där står de...

Två sunkos sunkiga karlar med håriga bauta bukar,

stor snusen under läppen, en veckas skägg,

skitiga fötter och med halva vita

håriga fetarslet utanför byxorna.

Usch, Ovårdade och Otäcka snuskisar!

Båda flinade brett med attityden:

-"Tjenare bruden, kolla in oss - mysiga grabbarna!"


Jag hade god lust att säga åt dem

att åka hem och tvätta sig och dra på sig en tröja.

Jag gick vidare, med deras fula flin på näthinnan.

Vad är det som gör att karlar,

har sån förbaskad självkänsla

fastän de är så skitiga, sunkiga och stinker

svett och snusk???

Håriga stjärtskåror som syns bland matvarorna.

Alltså, jag tycker det är så j-la äckligt

med alla dessa självgoda män.


Jag menar INTE att ni karlar ska vara som skyltdockor.

Men nog fasiken måste ni väl kunna tvätta av er.


   

Ta på er en t-shirt och dra upp byxorna

när ni är på offentliga platser!


En karl är en karl och håller ofta på med skitiga saker,

men hygienen är ju så enkel att sköta,

vilket många verkar tycka är ett stort projekt.


Blaska av er och ta på er en t-shirt

när ni går och handlar åtminstone!

Hemma kan ni ta fram den primitiva delen av er,

som vissa av er har sån´t stort behov av.


Men Snälla Fantastiska Män i Sverige...

Skona oss andra,

som Inte vill se den sidan av er offentligt!


Snälla män där ute i Sveriges land..

Låt oss SLIPPA era illaluktande armhålor,

svettiga rövar och håriga feta bukar!


*Så enkelt...

Att använda tvål, vatten,

rakhyvel, tandborste!*


Visst finns det även kvinnor, som är likadana!


 


Men de är till antalet

som går med bar överkropp och

visar stjärtskåror offentligt.....


        Män och kvinnor, tänk på era medmänniskor! 


                 -Tvätta er och Klä på er!


    Av Cicci Andersson - 10 juni 2010 21:42

Så jävla bra skrivet!!

jag läste o jag lovar er gott folk där läste jag den bistra sanningen om sveriges män.. eller kan man kanske kalla dem buksvin???! hahaha... så jävla bra skrivet o ett rejält gott skratt ...

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

glitter

FRÅGA PÅ, FRÅGA MIG

Omröstning

va e det viktigaste för dig?
 familjen
 vänner
 du själv
 Killen
 Tjejen
 fånga dagen

Senaste inläggen

lämna gärna ett avtryck här

Marknadsför din blogg

Länkar

clock

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ qdela med Blogkeen
Följ qdela med Bloglovin'

bloggvärde

..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se